Bel voor een afspraak:
030 - 686 7805

Zoek in het modellenboek een leuke haar model uit

Kijk in onze modellenboek! Hieronder vindt u een online modellenboek, die het gehele jaar steeds automatisch wordt geupdate.  Kom regelmatig kijken voor nieuwe looks, trends en haarmodellen! In modellenboek vindt u kapsels van elk haartype en er zijn verschillende modellen beschikbaar voor uw haarstijl. Er is voor iedereen wel een mooi bijpassend model te vinden.

Heeft u een mooie style gevonden in het modellenboek?

Aarzel dan niet, maar print het haarmodel uit en neem het mee naar Kapsalon Hair Inn. Stephanie zal dan het haarmodel op u toepassen en in model brengen. Ze geeft u tips mee, om het zelf gemakkelijk in model te kunnen brengen.

De soorten haartypes, haarmodellen en haarlengtes in het online modellenboek

Het modellenboek is in alle haarmodellen thuis, of uw haartype bestaat uit stijl haar, krullen of een slag, het maakt niet uit het modellenboek bevat al deze haartypes. U kunt zelfs kiezen uit verschillende lengtes van uw haar, van kort, half lang tot lang haar. Zoekt u een kapsel voor een bepaalde gelegenheid, dan kunt u zelfs een keuze maken uit , een model voor de vrije tijd, een zakelijk kapsel, klassiek model, uw haar extravagant voor een avondje uit of uw haar in model voor een gala diner? Het modellenboek heeft het allemaal!

Wilt u een bruidskapsel voor uw trouwerij, klik dan even naar de volgende pagina: Hairinn Bruidskapsels.

Openingstijden

Zo/Ma - Gesloten
Di - 12:00 - 19:30
Wo - Gesloten
Do - 10:00 - 17:00
Vrij - 10:00 - 17:00
Za - 09:00 - 14:30
Zaterdag op oneven weken open

Adresgevens

Hair Inn

Adres: Louis Armstronglaan 800,
3543 EB Utrecht
Telefoon: 030 686 7805

Kapsalon Hair inn

Zit in De Ingelanden gevestigd.

Woonzorgcentrum De Ingelanden